Hokus, pokus, ... Mis!

Toveren kan het kleinste kind.... of toch niet?

Jojo en Nicky hebben een toverboek gevonden in het bos! Nicky wil direct een paar spreuken proberen, maar is dat wel een goed idee? Jojo vindt alvast van niet en misschien heeft hij gelijk. Want er lopen een paar vreemde figuren in het bos die óók naar het toverboek zoeken... Als dat maar goed afloopt!

wist je dat:

"Hokus, Pokus,... Mis!" één van onze oudste stukken is en een absolute klassieker van Poppentheater Jojo?

Alle gekende Jojo-figuren waren hier de eerste keer samen present: Jojo, Ineke en hun eeuwige vijanden, het boevenduo Stan en Fernand. Oorspronkelijk geschreven in 1985 - twee jaar voor het officiële ontstaan van de VZW - is het nog altijd even fris en sprankelend en vol avontuur als 39 jaar geleden. 

Update 2024: door het overlijden van Mady en omwille van het respect hoe zij Ineke al die jaren heeft neergezet, hebben we besloten om een nieuw personage te introduceren voor de avonturen met Jojo en Ineke: Nicolette (kortweg Nicky). Ineke verdwijnt niet; ze zal alleen altijd nét iets anders aan het doen zijn in plaats van met Jojo op avontuur te gaan.

Nicky wordt dus Jojo's nieuwe 'partner in crime'... Ze is zeker geen doorslagje van Ineke, maar staat haar eigen mannetje (wel vrouwtje). Benieuwd hoe ze er uit ziet? Wel, kom dan maar eens kijken naar "Hokus, Pokus, Mis!"