HIEPERDEPIEP HOERA!

Een Sinterklaasverhaal met een twist!

Het zal je maar overkomen als heks: op precies dezelfde dag jarig zijn als Sinterklaas! Net op die dag gaat die vreselijke oude man met alle aandacht lopen. Heks Evelyn is vastbesloten om daar dit jaar verandering in te brengen.

Speciale sinterklaasvoorstelling op 4 december

Op zondag 4 december komt Sinterklaas in hoogsteigen persoon maar liefst 2 keer op bezoek. Hij brengt dan voor elk kind een mooi cadeau mee.

  • Eerste voorstelling om 10.30 uur. (deuren open 10 uur)
  • Tweede voorstelling om 14.30 uur. (deuren open 14 uur)

Opgelet! Voor de beide voorstellingen is reservatie verplicht. De toegangsprijs is uitzonderlijk 20 euro per persoon (kinderen & volwassenen). 
Eén drankje of snoepje is in deze prijs begrepen.

wist je dat:

In dit stuk echt alles zit wat zo typisch is voor Poppentheater Jojo? Goede, ouderwetse handpoppenkast, schattige sprookjesfiguren, een verrukkelijk gemene heks, een "love story" met een twist, een flinke scheut tovenarij, een lach en een traan... En wat de meeste mensen niet weten (want het wordt tijdens het verhaal nooit expliciet gezegd) maar het is wel degelijk zo: dit is eigenlijk een "prequel" van twee andere stukken uit ons repertoire: "Wachten op de blauwe maan" en "Elf, Elf, Elf"...