UPDATE 03-12-21:

Het Overlegcomité besliste dat een mondmasker terug verplicht is in publiek toegankelijke binnenruimtes. Dit betekent dat alle personen vanaf 6 jaar vanaf de voorstelling van zondag 12 december een mondmasker zullen moeten dragen in de zaal (ook tijdens de voorstelling) en de cafetaria. Daarnaast vragen we aan alle volwassenen om ook een geldig CST (Covid Safe Ticket) te tonen bij het binnnenkomen van de zaal of de cafetaria. Dank voor uw begrip. 

firMa rattataN

Een spannend Sinterklaasverhaal!

De kabouterelfen zijn heel opgewonden. De avond voor Sinterklaas het speelgoed uitdeelt mag het eventjes levend worden. Maar als één van hen een beetje onvoorzichtig is met het toverpoeder, lopen de zaken al snel uit de hand.

En dan gaat het boevenduo Stan en Fernand er zich ook nog eens een keer mee bemoeien... Als dat maar goed afloopt!

Speciale sinterklaasvoorstelling op 5 december

Op zondag 5 december komt Sinterklaas in hoogsteigen persoon maar liefst 2 keer op bezoek. Hij brengt dan voor elk kind een leuk pakje mee.

  • Eerste voorstelling om 10.30 uur. (deuren open 10 uur)
  • Tweede voorstelling om 14.30 uur. (deuren open 14 uur)

Opgelet! Voor de beide voorstellingen is reservatie verplicht. De toegangsprijs is uitzonderlijk 16 euro per persoon (kinderen & volwassenen). Eén drankje of snoepje is in deze prijs begrepen.