TIJD VOOR ONZE ZOMERSTOP!

De vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt elke dag wat langer, de grote vakantie komt in zicht en wij zijn dus ondertussen toe in onze jaarlijkse zomerstop.
Dan nemen de poppen (en de spelers) een welverdiende rustpauze zodat ze eind september of begin oktober er terug een lap op kunnen geven.

Prettige vakantie en hopelijk tot gauw!

 

We hebben een programma samengesteld waarvan we weten dat het groot en klein zal bekoren. Waaronder een paar producties die we al een tijdje niet meer hebben gespeeld zoals "Sprookjesprak" (met Ineke en Jojo) en "Hieperdepiep hoera!", maar ook iets splinternieuw zoals "Aan Tafel!"... 

Er is dus meer dan genoeg keuze om u een keertje naar onze zaal te krijgen. Of wie weet meerdere keren... Tot gauw!

 

 


krokusvakantie

Geen paniek als je niet weet wat te doen tijdens de krokusvakantie, want er is weer voldoende keuze op de "Dagen van het Poppenspel 2023". Elk gasttheaters speelt een voor- én een namiddagvertoning en alle voorstellingen zijn geschikt voor kleuters. Zelf spelen we ook op vrijdag en zaterdag.

Het volledige programma vindt je hier...


UPDATE 26-10-21:

Het Overlegcomité besliste dat een mondmasker terug verplicht is in publiek toegankelijke binnenruimtes. Dit betekent dat alle personen ouder dan 12 jaar vanaf de voorstelling van zondag 31 oktober (terug) een mondmasker zullen moeten dragen in de zaal en de cafetaria. 

Goed nieuws! We zijn er in geslaagd om Poppentheater Koekla nog dit seizoen terug naar het theater te krijgen en dit op zondag 7 mei met "Kabouter Thijm". Samen met Poppentheater Wortel die we de dag ervoor al te gast hebben met "Vliegen? Dat wil ik ook!" wordt het dus een gevuld weekend. Ze spelen elk twee voorstellingen (eentje om 11 uur en eentje om 14.30 uur. Reserveren kan vanaf nu! 

Ook wij ontsnappen er niet meer aan. We konden niet anders dan onze toegangsprijzen en cafetariaprijzen eens te herbekijken (onze eerste echt grote aanpassing sinds 2016). We maakten het wel allemaal overzichtelijker. Zo hanteren we vanaf nu één standaardtarief - ongeacht het een stuk met of zonder pauze is - alsook één tarief voor blijvende verjaardagsfeestjes. Het groepstarief verdwijnt. U vindt hier het overzicht. 

Ook in 2023 hebben we - tot het einde van het speelseizoen - nog heel wat mooie producties om naar te komen kijken: stukken zoals "De Toverdiamant" en "Hokus, Pokus, Mis!" en "Oepsie!" of verhalen uit de Sprookjeskoffer zoals: "Roodkapje" en "De Bremer Stadsmuzikanten".

Daarnaast hebben we ook nog enkele gastoptredens in het vooruitzicht in februari en mei... Kortom, meer dan genoeg redenen om ons dit jaar (terug) een bezoekje te brengen! Tot binnenkort!

#redpoppentheater
jojo

De beste hulp die u ons in het nieuwe seizoen kan geven is reserveren en komen kijken naar één van onze voorstellingen! Indien u ons op een andere manier een steuntje in de rug wil geven, kan u dit blijven doen via onze bankrekening BE64 4043 0848 9152. Elke cent is welkom