Verjaardagsfeestjes

Je wil een verjaardagsfeest vieren bij Poppentheater Jojo? Hier leggen we uit hoe dat in zijn werk gaat!

Formule 1 (niet-blijvend feestje)

Ticket Prijs/kaart Verjaardagskroon
Voorstelling zonder pauze (kleuterproductie; einde omstreeks 15.30 uur) € 10 inbegrepen
Voorstelling met pauze (einde omstreeks 16.15 uur) € 10 inbegrepen

Reservatie is verplicht.

Op de dag van de voorstelling verzamelt u de kinderen tussen 14 uur en 14.20 uur aan de ingang van het theater. Is de groep volledig? Dan passeren jullie langs de kassa (in de paddestoel) om de tickets te betalen. In de zaal wijst iemand de voor jullie voorbehouden zitjes aan. Om 14.30 uur begint de voorstelling.

Op het einde van de pauze (tijdens voorstellingen zonder pauze als de voorstelling is afgelopen) wordt de jarige gekroond. Na het zingen van het verjaardagsliedje mag de jarige iets kiezen uit de Jojo verjaardagsdoos. De reden waarom we dit een niet-blijvend verjaardagsfeestje noemen is omdat jullie niet blijven nà het einde van de voorstelling.


Formule 2 (blijvend feestje)

Ticket Prijs/kind Verjaardagskroon 1 drankje @ 2 euro/kind Ballon/kind
Voorstelling zonder pauze (kleuterproductie; einde max 16.15 uur) € 15 inbegrepen inbegrepen inbegrepen
Voorstelling met pauze (einde max 17 uur) € 15 inbegrepen inbegrepen inbegrepen

Reservatie is verplicht.

Op de dag van de voorstelling vanaf 14 uur gaat de deur van de foyer van het theater open. U geeft uw traktatie (bijv. taart, cake, ijsjes, ...) en de meegebrachte cadeautjes bij ons in bewaring tot na de voorstelling. U verzamelt de kinderen tussen 14 uur en 14.20 uur aan de gereserveerde tafeltjes in de foyer. Is de groep volledig? Dan passeren jullie via de paddestoel richting zaal. Daar wijst iemand de voor jullie voorbehouden zitjes aan. Om 14.30 uur begint de voorstelling.

Op het einde van de pauze (tijdens voorstellingen zonder pauze als de voorstelling is afgelopen) wordt de jarige gekroond. Na het zingen van het verjaardagsliedje mag de jarige iets kiezen uit de Jojo verjaardagsdoos. Vervolgens worden jullie terug naar de foyer gebracht om het vervolg van het feestje te vieren. De tafeltjes zijn ondertussen feestelijk gedekt. De taart, cake of ijsjes die jullie hebben meegebracht worden nu opgesnoept. Daarna begint het uitpakken van de cadeautjes. Dit wordt door ons in goede banen geleid (bijv. via een quiz over de voorstelling die de kinderen net gezien hebben; afhankelijk van de leeftijd). Er wordt afgerekend op het einde van het feestje, voor u naar huis vertrekt.

goed om weten

  • u hebt geen idee hoeveel kinderen u kunt/moet uitnodigen? Een paar? Een handvol? Een hele klas? Een goede vuistregel voor het aantal kinderen is: de leeftijd van de jarige + 1 extra. U beslist natuurlijk zelf, maar hou er rekening mee dat u zelf het overzicht tijdens de hele middag niet verliest. Vraag eventueel hulp aan vrienden of familie om uw groep mee te begeleiden. Rekening houdend met de huidige omstandigheden is ons advies niet meer dan 10 kinderen (inclusief de jarige) mee te brengen. Besef dat elk kind tenslotte ook altijd door één (of meer) volwassene(n) moet worden opgehaald aan het theater. 
  • blijvende feestjes tijdens voorstelling met pauze zijn enkel voor jarigen vanaf 6 jaar.
  • bordjes, servetten en kaarsjes worden door ons voorzien, maar u mag altijd uw eigen materiaal meebrengen.
  • maak duidelijke afspraken met de andere ouders over waar en wanneer de kinderen worden afgezet en/of opgehaald.
  • op het einde van een blijvend verjaardagsfeestje wordt er contant afgerekend. Geen Proton of Bancontact aanwezig.