Sterlingerstraat 54
2140 Antwerpen-Borgerhout
tel: 0493 53 26 43
_____________________________
e-mail: info@poppentheaterjojo.be
(niet gebruiken voor reservaties. Gebruik hiervoor 'Voorstellingen' aub!)

POPPENTHEATER JOJO

~=~=~ TRADITIONELE HANDPOPPENKAST VOOR JONG EN OUD ~=~=~

Jojo

8 - Hoe geraak ik er?

Zaaladres

Poppentheater Jojo vzw, Sterlingerstraat 54, 2140 Borgerhout

Ons theater ligt tussen twee grote invalswegen van de stad: de Turnhoutsebaan en de Plantin en Moretuslei.

Met de fiets

Kom bij voorkeur te voet of met de fiets als u in de stad woont. Op deze manier helpt u mee aan een minimum van overlast voor de omgeving.

Bovendien bespaart u tijd en vermijdt u de stress om te laat te komen, in tegenstelling tot wanneer u tot op het laatste nippertje naar een parkeerplaats bent aan het zoeken.

Met de tram, de bus of de trein

1) Op de Turnhoutsebaan:

- trams 24 (halte Drink); 10 minuten wandelafstand tot aan het theater via Eliaertsstraat, Moorkensplein, Mareestraat en De Winterstraat.

- bussen 31 / 410 / 411 / 412 / 414 / 415 / 416 / 417 / 418 / 420 / 42 en 429 (halte Drink); 12 minuten wandelafstand tot aan het theater via Eliaertsstraat, Moorkensplein, Mareestraat en De Winterstraat.

- tram 8 en 10 via premetrostation Zegel (10 minuten wandelafstand tot aan het theater via Zegelstraat, Fonteinstraat en Lt. Naeyaertplein). Deze lijn pendelt tussen P+R Wommelgem en het treinstation Antwerpen-Centraal).

2) Op de Plantin en Moretuslei of zijstraat Montensstraat:

- bussen 20 en 21 (halte Montensstraat); 5 minuten wandelafstand tot aan het theater via Montensstraat, Ledeganckstraat en Eugeen Joorsstraat.

- bussen 30 en 34 (haltes Langstraat of Plantin en Moretuslei); 3 tot 5 minuten wandelafstand tot aan het theater via Montensstraat, Ledeganckstraat en Eugeen Joorsstraat of via Sergeyselsstraat en Koxplein.

- treinstation Antwerpen-Oost ligt op 200 meter van het theater. Bussen 20 en 21 hebben richting staduitwaarts hier ook nog een halte. Steek de Plantin en Moretuslei over en neem vervolgens de Vandenpeereboomstraat. Aan het einde van de straat naar links en daar is het theater.

3) Stationsplein Antwerpen-Berchem:

- neem bus 34 richting Borgerhout en stap af halte Plantin en Moretuslei (tweede halte na opstappen) of Langstraat (derde halte na opstappen); 3 tot 5 minuten wandelafstand tot aan het theater via Montensstraat, Ledeganckstraat en Eugeen Joorsstraat of via Sergeyselsstraat en Koxplein.

Met de auto

De straat van ons theater ligt parallel met de Plantin en Moretuslei. In dat opzicht zijn we erg vlot te bereiken (afrit Borgerhout op de Antwerpse Ring).

Maar we vertellen u niets nieuws dat uw wagen parkeren een heel andere opgave kan zijn. De omliggende straten bieden erg weinig parkeergelegenheid en zijn vaak betalend.

U kan natuurlijk uw geluk altijd beproeven. Bijv. op het Luitenant Naeyaertplein of de Noordersingel, maar dan hebt u nog altijd een wandeling van minstens 5 a 10 minuten voor de boeg. Wij raden u dan ook aan om gebruik te maken van de verschillende P+R aan de rand van de stad en vervolgens met het openbaar vervoer naar het theater te komen.